Ora inteligjente Bracelet M3

9.70€
Sasia:
Ora inteligjente Bracelet M3

Smart Bracelet M3 monitoron kohen e gjumit, cilesine e gjumit dhe thellesine e gjumit.
Me funksionin e paralajmërimit të motit, ju jeni gjithmone te informuar.
Materiale cilesore TPE, praktike dhe të qendrueshme.

  • Gjendja: 2 Cope
  • Model: Bracelet m3

Shkruaj pershtypjen tende

Note: Mos perdorni kod html ne tekst.