Lodra elektronike

Lodra elektronike per femije dhe jo vetem...
Rendit sipas:  
mikrofon karaoke pink ws858
Mikrofon karaoke W858 (ws858)
Mikrofon karaoke W858
Mikrofon karaoke. I pershtatshem per cdo lloj moshe.
Karikim me fishe usb type a.
Efekte te ndryshme.
Mundesi shtimi karte mini sd
Lidhje me kufje
Porte UsbNgjyra :
1) - Blu
2) - Pink
11.40€
Ora inteligjente Bracelet M3
Ora inteligjente Bracelet M3 (Bracelet m3)
Ora inteligjente Bracelet M3

Smart Bracelet M3 monitoron kohen e gjumit, cilesine e gjumit dhe thellesine e gjumit.
Me funksionin e paralajmërimit të motit, ju jeni gjithmone te informuar.
Materiale cilesore TPE, praktike dhe të qendrueshme.

9.70€
Artikuj per faqe      1 - 3 of 3
  • 1