Adaptore

Rendit sipas:  
Spliter HDMI me 3 porta hyrese dhe nje dalese
Spliter HDMI me 3 porta hyrese dhe nje dalese
Spliter HDMI me 3 porta hyrese dhe nje dalese
11.40€
rregullator tensioni
Rregullator tensioni 1.4v - 36v (LM317)
  Rryma e daljes : 1.5A (minimum), 2.2A (typ)
  Diferenca e tensionit te hyrjes dhe daljes (VI-VO): 40Vdc (max)
  Diapazoni i rregullueshëm i tensionit të daljes: 1.2 ~ 37V
  Temperatura e funksionimit: -55 to +150
  Rryma e daljes : 1.5A
  Tensioni ne hyrje : 4.2 ~ 40 V
  Karakteristikat e Frekuences : 100 (MHz)
  Madhesia : 35.6 (mm) x16.8 (mm)
  Hyrja : VIN eshte + pozitive ne hyrje, GND eshte - negativ ne hyrje
  Dalja : VOUT eshte + pozitive ne dalje, GND eshte - negativ ne dalje
  
2.40€
dyqan online, blej online, monitor, ekran, adaptor, konvertues, karikues, poe per ubnt per antena, dvbt2
Poe adaptor per modelet e antenave te Ubiquiti (UBNT) (poe adapter)

Ubiquiti Networks POE-24-12W-G Specs

TypeInjector
General
Connectors2 x RJ45
1 x C6
Electrical
AC Input Power90 to 260 VAC, 50 / 60 Hz
DC Input Power24 VDC at 0.5 A
Environmental
Operating Temperature32 to 104°F / 0 to 40°C
Operating Humidity35 to 95%
Storage Temperature-22 to 158°F / -30 to 70°C
Physical
Dimensions3.4 x 3.3 x 1.1" / 8.7 x 8.4 x 2.9 cm
Weight3.5 oz / 99.4 g
16.20€
Kabull HDMI 15m
Kabull 4k HDMI 15m
Kabull 4k HDMI 15m
29.00€
Prize 4 vendesh LDnio me 4 porta usb 2500watt
Prize 4 vendesh LDnio me 4 porta usb (SE44322j)
Prize 4 vendesh LDnio me 4 porta usb 2500watt
15.30€
Artikuj per faqe      1 - 16 of 16
  • 1