Rreth nesh

Pershkrimi

Adria Net ka nje eksperience 13 vjecare ne fushen e telekomunikacionit. Eksperiencat tona jane ne kompani te njohura te tregut shqiptar si Tring dhe IBC. Falenderim te vecante per te gjithe ata qe kane dhene jete ne formimin profesional te Adria Net. Ne vitin 2020, vendosem qe te bejme nje hap perpara, duke dashur te hedhim ne treg ide te reja, te pavarura, dhe me se efikase ne fushen e internetit dhe energjise diellore.
Vazhdo